PIKK-PACK
Vonalkódtechnika

Központi telefonszám: +36 (94) 50 6055 Email: info@pikkpack.hu

Magunkról

Cégünk 2005-ben azzal az elgondolással indult, hogy Ön kapja a főszerepet, az Ön céljait állítjuk a középpontba és a teljes szaktudásunkkal, támogatjuk abban, hogy AZONOSÍTHASSA MAGÁT.

Mint azt a nevünkből is olvashatta az egyik fő erősségünk a rövid, és egyszerű munkafolyamatokban rejlik. Mondhatnánk azt is, hogy ha minket választ, akkor minden megy PIKK-PACK...

A cég tevékenységi köre a vonalkódos rendszerek tervezése, telepítése és üzemeltetése mellett minden, ami vonalkód és jelöléstechnika.

Telephelyünkön saját szervizzel rendelkezünk, ahol nem csak a nálunk vásárolt és már garanciával nem rendelkező eszközöket is bevizsgáljuk majd árajánlatadás után javítjuk. A gyors hibaelhárítást technikailag felszerelt alkatrész raktárunk és képzett szakembereink biztosítják, kifejezetten ezért egyedi, és személyre szabott karbantartási megoldásokat is kínálunk.

2017 január 4.-től cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2015 szabvány. Ezzel kapcsolatban, bővebben a Hírek menüpontban talál információt.

Köszönjük, hogy megtisztelt érdeklődésével!

Üdvözlettel, szép napot:
Tóth Sándor
cégvezető

VISSZA